Pengikut

Jumaat, 21 Oktober 2011

Anugerah Kemenangan MAA Takaful Buat Kali Ke-3.

Percaya tak percaya semua sudah terbukti. 
UPPPPPSSS...waaccccaaaa..
Lupa nak bagitahu.. Ini kerja aku, Consultant Executive MAA Takaful. Aku betul-betul berbangga dengan compony aku ni. Tak sia-sia aku kerja sebagai perunding kewangan dekat sini. Alhamdulillah..syukur.

Anugerah 1 : ICMS menang untuk Portal Agensi untuk Sistem Terbaik di FIAA
Anugerah ni di peroleh pada Asian Insurance Congress 2011 yang telah berlangsung di Singapura pada 25 Ogos 2011 lepas. Anugerah diberikan dalam Kategori 'Financial Insight Innovation Awards' (FIIA). Yang lebih membanggakan kerana ini lah satu-satunya anugerah yang diperoleh oleh operator takaful dari Malaysia, malah syarikat insurans di Malaysia pun tidak pernah memenanginya. Di nilai dari lebih 75 syarikat insurans dan takaful di seluruh Asia Pasific


Yang ni adalah akhbar yang membuktikan MAA Takaful telah mendapat anugerah antarabangsa. 

Terbukti dan tententunya kemenangan ini adalah kemenangan yang hebat dan mampan MAA Takaful.
Anugerah 2 : The Most Outstanding Product MAA Takafulink @ KLIFFUntuk kali ke-3 berturut-turut, MAA Takafulink melalui produk hebatnya - MAA Takafulink telah menang anugerah 'The Most Outstanding Product' di Kuala Lumpur Islamic Finance Forum yang telah berlangsung baru-baru ini di Kuala Lumpur.


Hadiah dan anugerah hebat ini telah di ambil sendiri oleh CEO MAA Takaful - Encik Salim Majid Zain dengan tepukan dan sorakan semangat dari semua CMC dan kakitangan MAA Takaful yang hadir sama pada malam tersebut.

Sesungguhnya anugerah ini lagi skali membuktikan bahawa produk MAA Takaful adalah syarikat yang menawarkan produk yg lengkap dan terbaik kepada pelanggan di luar sana melalui produk MAA Takafulink.