Pengikut

Ahad, 1 Disember 2013

Komitmen baru aku

Alhamdulillah..
Setelah lebih kurang 1 tahun penantian demi penantian, dan dengan kesabaran yang tinggi aku berjaya juga memiliki kereta idaman aku. Alhamdulillah.. Semuanya dengan kehendakNya.
Aku tak putus asa, dah lebih 7 kedai aku try. Ni yang terakhir. Memang kabel kuat la kendai ni.
Tujuan aku beli kereta ni 1st sekali adalah pasal kerja utama aku yakni PERUNDING KEWANGAN TAKAFUL. Aku nampak kerja ni sangat-sangat menguntungkan. Sebab di mana kita berada ja kita boleh buat kerja. Syukur. 
Lagi 2 minggu kereta ni akan dapat kerluar. Aku sekarang tengah fikirkn tentang parking.
Apa yang aku risau adalah abg aku yg sedikit kasar dan pgrongoaih.. Aku risau kete ni masuk dalam.
bengkel la jawapnya, aku bukannya berduit sgt. Mana la tak nak fikir tntg kawin nak beli rumah bagai lagi.

Aku harap dengan permulaan yang baik ni aku dapat pertingkatkan lagi kerja aku. Aku nak sangat jadi yg luar biasa. Maknanya lain dari yang lain dari kawan-kawan aku. 

Aku nak buktikan pada mak ayh aku yg aku akan jadikan mereka gembira dab bangga dengan kejayaan aku. Percayalah. Aku akan merubah diri aku.

1 ulasan:

  1. Apa yang aku risau adalah abg aku yg sedikit kasar dan pgrongoaih.. Aku risau kete ni masuk dalam. В разделе, который вы сейчас просматриваете, собраны самые лучшие Проститутки индивидуалки сексраком Наш народ, защищая своих союзников, покорил весь мир. Приглашаю провести время в элитных апартаментах. Фогографии реальные мои и со мной :)! Вы будете довольны! Все включено и на отлично!

    BalasPadam