Pengikut

Isnin, 21 November 2011

3 hari tak dapat buka blog ni.

Salam kaki on9.
Dah 3 hari tak dapat buka blog aku ni coz masalah bengong. Hahahaa..
Aku ada tanya sahabat mcm mn nak bt or nak selesaikan 1 hal yg aku tak bekenan dlm blog ni.
Juz turut ja cakap dia. Mulanya ok, pastu terus tak blh buka. Tpi apa2 pn aku berTQ ngn dia coz tlg jg.

Selamatlah ada 2nd blog aku..http://fauzanmaatakaful.blogspot.com/ 
Dapat jg aku copy coding dia. Blog tu juz bisnes aku,, kat sini aku gila2. Kang serius la beb. Coz hal kerja kan. 

EEMM,,,
tgk jam jap.. dah pukul 2.09 am. Memang burung hantu btl. 
Tadi tu lah tido awl sgt.. lps isyak dah tidor. Bila terjaga kan susah nak tido balik. 
AKU PUNYA BLOG AKU PUNYA HAL
So apa lagi,, lantak aku la blog aku nak cakap apa pun.
Kadang2 terasa blog ni seperti rakan baik.mmg tu pun duk rasa sleama ni.
Sebab???
Blog ni mmg setia dengan kita, kita suka, kita duka, ase nak marah, nak bunuh org pun ada, semua bnda yg 
duk rs lah.. semua duk lepas kat dia. 
Tapi dia tetap setia ngn kita.
Cakap prof, "bila ase nak marah or apa2 pun yg mood tak baik juz luahkan dgn menulis".
salah 1 cara nak kurangkan rs tekanan tu.
Mmg betl lah sahabat.
Aku tak bohong lah bnda yg betul. Yang tak ada bloh buat la. hahahaa..
Tapi jgn hipokrit, kang meluat pulak,\.
Yang penting jujur.. 
tU tERbAIk..
2.17am nak tidor ke tak ni. haddoooiii.. 
hahaahaa.. apa lagi ya nak tulis.. tak tau dah.. blah la,, jom. nite semua. 

2 ulasan:

  1. yer cik c'axoera.. teman paling baik kita.. setia dengannya.hahaaha//

    BalasPadam